Jaspis rood decostenen ruw in koker
search
  • Jaspis rood decostenen ruw in koker
  • Jaspis rood decostenen ruw in koker
  • Jaspis rood decostenen ruw in koker
  • Jaspis rood decostenen ruw in koker
  • Jaspis rood decostenen ruw in koker

Jaspis rood decostenen ruw in koker

€ 20,00
Inclusief belasting

Mooie ruwe Jaspis rood decoratiestenen in een koker. Het gewicht is ca. 700 – 750 gram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis rood decostenen ruw in koker kopen
Mooie ruwe Jaspis rood decoratiestenen in een koker. Het gewicht is ca. 700 – 750 gram. De koker is 8 cm hoog en heeft een doorsnede van 10 cm. In de koker zit een korte beschrijving van de werking van de rode Jaspis.

De werking van de rode Jaspis
Jaspis rood heeft een positief effect op het uithoudingsvermogen, het ademhalingsstelsel, de lever, het bloed, de stofwisseling en de spijsvertering. Rode Jaspis bevordert levenskracht, seksualiteit, creativiteit, wilskracht, doorzettingsvermogen en de weerstand. Ook bevordert de steen het geheugen, vooral om beter je dromen of andere innerlijke ervaring te herinneren. Jaspis rood kan je een nuchtere kijk geven op het leven wat oprechtheid en eerlijkheid met zich meebrengt. Rode Jaspis ondersteund het kundalini kanaal, waardoor alle chakra’s geactiveerd en gereinigd worden. Wanneer dit gebeurt voelt dit als een enorme boost op je lichaam en geest. Het kristal herstelt de spieren en de zenuwen na bijvoorbeeld intensief sporten. Jaspis rood kan blokkades opheffen in het galkanaal en kan helpen bij het afvoeren van galstenen. Het mineraal werkt heilzaam bij stress, overspannenheid, menstruatieproblemen, aambeien, nierkwalen, impotentie (veroorzaakt door trauma) en bij klachten aan de maag, darmen, schildklier en/of de lever. Jaspis rood vermindert zwangerschapsbraken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze decoratiestenen perfect bij jouw project of heb jij behoefte aan de levenskracht en de creativiteit die de Jaspis rood te bieden heeft? Bestel de ruw decoratiestenen in koker direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561078711
4 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
750
Kleur
Rood
Herkomst
Zuid-Afrika
Omschrijving
Mooie ruwe Jaspis rood decoratiestenen in een koker. Het gewicht is ca. 700 – 750 gram.