Jaspis luipaard Mexico 500 gr- ruwe brokken
search
  • Jaspis luipaard Mexico 500 gr- ruwe brokken
  • Jaspis luipaard Mexico 500 gr- ruwe brokken
  • Jaspis luipaard Mexico 500 gr- ruwe brokken

Jaspis luipaard Mexico 500 gr. ruwe brokken

€ 19,50
Inclusief belasting

500 gram van de ruwe half-edelsteen brokken Luipaardjaspis uit Mexico. De brokjes zijn ca. 4-10 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis luipaard 500 gr. ruwe brokken kopen

Een zakje met 500 gram ruwe brokken luipaard Jaspis, de stukjes zijn ca. 4 tot 10 cm groot. De vindplaats van deze Jaspis is Mexico. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto.

De werking van de ruwe luipaard Jaspis brokken

Ruwe jaspis luipaard, ook bekend als "leopard skin jasper," is een variëteit van jaspis met specifieke spirituele en genezende eigenschappen. Hier is een beschrijving van de werking van ruwe jaspis luipaard: Gronding en bescherming: Jaspis luipaard wordt vaak gebruikt voor gronding en bescherming. Het kan je helpen om je meer verbonden te voelen met de aarde en kan als een schild dienen om negatieve energieën af te weren. Verbinding met de natuur: Deze steen heeft een sterke band met de natuurlijke wereld en kan je aanmoedigen om meer tijd buiten door te brengen. Het kan je helpen om een diepere verbinding met de natuur en dierenrijk te ervaren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis luipaard ruw perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de gronding en verbinding met de natuur die de Jaspis edelsteen te bieden heeft? Bestel de Jaspis dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561204240
4 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
5
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
Mexico
Omschrijving
500 gram van de ruwe half-edelsteen brokken LuipaardJaspis uit Mexico. De brokjes zijn ca. 4-10 cm.