Hessoniet ruw stuk nr.1
search
  • Hessoniet ruw stuk nr.1
  • Hessoniet ruw stuk nr.1
  • Hessoniet ruw stuk nr.1
  • Hessoniet ruw stuk nr.1
  • Hessoniet ruw stuk nr.1

Hessoniet ruw stuk nr.1

€ 76,00
Inclusief belasting

Ruw stuk van Hessoniet. Het Hessoniet stuk is 7 x 5,5 x 4,5 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Hessoniet ruw stuk nr. 1 kopen

Ruw stuk van Hessoniet. Het Hessoniet stuk is 7 cm lang, 5,5 cm breed en 4,5 cm hoog. Het ruwe stuk weegt 305 gram. 

De werking van Hessoniet

Hessoniet wordt ook wel Granaat oranje genoemd. Hessoniet is een steen die je voorspoed kan brengen. De steen heelt je financiële en lichamelijke beperkingen. Hessoniet reinigt alle chakra’s en geeft ze nieuwe energie. Het mineraal kan je helpen om door moeilijke periodes heen te komen en ondersteunt je bij verdrietige en stressvolle situaties. Hessoniet kan je gevoelens helder maken en je laten zoeken naar nieuwe uitdagingen. De steen bevordert de creativiteit en het zelfvertrouwen. Hessoniet stimuleert de opname van mineralen en vitaminen. Het mineraal heeft een positieve werking op de nieren, het hart, de blaas en de longen. Hessoniet werkt heilzaam bij ziektes in het bloed. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit ruwe stuk perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de creativiteit en het zelfvertrouwen die de Hessoniet te bieden heeft? Bestel het ruwe stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561082589
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Hessoniet
Gewicht
0
304
Kleur
Bruin
Herkomst
Afghanistan
Omschrijving
5 cm.
5 x 4
Ruw stuk van Hessoniet. Het Hessoniet stuk is 7 x 5