Citrien 250 gr- ruwe puntjes -verhit-
search
  • Citrien 250 gr- ruwe puntjes -verhit-
  • Citrien 250 gr- ruwe puntjes -verhit-
  • Citrien 250 gr- ruwe puntjes -verhit-

Citrien 250 gr. ruwe puntjes (verhit)

€ 30,25
Inclusief belasting

250 gram van de ruwe half-edelsteen puntjes verhitte Citrien uit Brazilië. De brokjes zijn ca. 2-6 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Citrien 250 gr. ruwe puntjes kopen

Een zakje met 250 gram ruwe puntjes verhitte Citrien, de stukjes zijn ca. 3 tot 5 cm groot. De vindplaats van deze Citrien is Brazilië. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto.

De werking van de ruwe Citrien puntjes

Verhitte citrien ruwe puntjes, ook wel bekend als "verbrande citrien" of "verhitte amethist," zijn een variant van de edelsteen citrien die is ontstaan door het verhitten van natuurlijke amethistkristallen. De werking van verhitte citrien kan enigszins verschillen van natuurlijk citrien. Energie en vitaliteit: Verhitte citrien wordt nog steeds geassocieerd met energie en vitaliteit, hoewel sommigen geloven dat het iets minder krachtig is dan natuurlijk citrien. Het kan helpen bij het verhogen van je fysieke energie, uithoudingsvermogen en alertheid. Overvloed en welvaart: Net als natuurlijk citrien wordt verhitte citrien vaak gezien als een steen van overvloed en welvaart. Het kan helpen bij het aantrekken van positieve energieën en kansen op financieel gebied. Zelfvertrouwen en zelfrespect: Deze steen kan bijdragen aan het vergroten van zelfvertrouwen en zelfrespect. Het moedigt positieve zelfbeeld en eigenwaarde aan.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Citrien ruw perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de energie en uithoudingsvermogen die de Citrien edelsteen te bieden heeft? Bestel de Citrien dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561203519
4 Items

Datasheet

Edelsteen
Citrien
Gewicht
0
25
Kleur
Geel
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
250 gram van de ruwe half-edelsteen puntjes verhitte Citrien uit Brazilië. De brokjes zijn ca. 2-6 cm.