• Nieuw
Hematiet ruw stuk nr.16
search
  • Hematiet ruw stuk nr.16
  • Hematiet ruw stuk nr.16
  • Hematiet ruw stuk nr.16
  • Hematiet ruw stuk nr.16

Hematiet ruw stuk nr.16

€ 15,25
Inclusief belasting

Deze Hematiet heeft een afmeting van 3 x 8 x 7 cm en weegt 288 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Hematiet Ruw Stuk nr.16

Dit indrukwekkende ruwe Hematiet stuk uit Marokko heeft afmetingen van 3 x 8 x 7 cm en weegt 288 gram. De robuuste uitstraling van dit stuk maakt het een bijzondere aanvulling op je collectie, en je ontvangt precies het exemplaar dat op de foto te zien is.

De werking van Hematiet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Hematiet is de meest effectieve edelsteen voor aarding en het verwijderen van negatieve energieën uit je lichaam, wat bijdraagt aan het herstellen van harmonie en innerlijke vrede. Deze steen staat bekend om zijn sterke aardende en beschermende eigenschappen. Daarnaast bevordert Hematiet extra zelfvertrouwen en positieve energie. Het helpt je om praktisch te denken, fouten te accepteren en brengt balans in je auraveld. Hematiet bezit zowel de mannelijke als vrouwelijke polariteiten, yin en yang, en positieve en negatieve aspecten. Dit maakt de steen bijzonder waardevol voor het versterken van moed, wilskracht en zelfrespect, terwijl het ook helpt om zorgen en stress te verminderen.

Fysieke Eigenschappen

Fysiek gezien ondersteunt Hematiet de bloedsomloop, versterkt het het immuunsysteem en kan het helpen bij het verlichten van symptomen zoals vermoeidheid en hoofdpijn. De steen bevordert een algemeen gevoel van welzijn en vitaliteit.

Geologische Oorsprong

Hematiet, afkomstig uit Marokko, heeft zijn naam te danken aan het Griekse woord ‘haima,’ wat bloed betekent, door de rode tinten die sommige varianten kunnen vertonen. Dit ruwe stuk laat de krachtige en robuuste schoonheid van dit mineraal zien.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Als je op zoek bent naar een steen die aarding, zelfvertrouwen en balans biedt, bestel dan dit Hematiet Ruw Stuk nr.16 direct online. Ervaar zelf de krachtige voordelen van deze bijzondere edelsteen en voeg een uniek stuk toe aan je collectie.

8718561216946
1 Item