Jaspis kamballa 250 gr- ruwe brokjes
search
  • Jaspis kamballa 250 gr- ruwe brokjes
  • Jaspis kamballa 250 gr- ruwe brokjes
  • Jaspis kamballa 250 gr- ruwe brokjes
  • Jaspis kamballa 250 gr- ruwe brokjes

Jaspis kamballa 250 gr. ruwe brokjes

€ 12,50
Inclusief belasting

250 gram ruwe Jaspis kamballa uit Madagaskar, brokken van ca. 4 tot 10 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 250 gram jaspis kamballa ruw kopen

Een zakje met 250 gram ruwe Jaspis kamballa, brokken van ca. 4 tot 10 cm. De vindplaats van deze Jaspis Kamballa is Madagaskar. Kamballa jaspis wordt ook wel nevelsteen of Jaspis kambabba of Eldariet genoemd.

De werking van de jaspis kamballa ruw

Net als bij de gepolijste versie kan ruwe Jaspis Kamballa helpen bij het stimuleren van creativiteit, het vergroten van de focus en het brengen van helderheid in gedachten. Het kan ook emotionele balans bevorderen door te helpen bij het loslaten van stress, angst en negatieve emoties, wat kan leiden tot een gevoel van innerlijke rust en harmonie. Het ruwe uiterlijk van Jaspis Kamballa behoudt zijn aardende kracht en kan dienen als een bron van stabiliteit en steun in moeilijke tijden. Het wordt gewaardeerd om zijn natuurlijke uitstraling en om de positieve energie die het kan uitstralen in elke omgeving waarin het wordt geplaatst.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Jaspis Kamballa ruw helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de focus en helderheid die de Jaspis Kamballa edelsteen te bieden heeft? Bestel de ruwe Jaspis Kamballa dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561201188
10 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
25
Kleur
Groen / zwart
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
250 gram ruwe Jaspis kamballa uit Madagaskar
brokken van ca. 4 tot 10 cm.