Calciet honing edelsteen punt nr.09
search
  • Calciet honing edelsteen punt nr.09
  • Calciet honing edelsteen punt nr.09
  • Calciet honing edelsteen punt nr.09
  • Calciet honing edelsteen punt nr.09

Calciet honing edelsteen punt nr.09

€ 19,75
Inclusief belasting

Ruwe punt van de bijzondere Honingcalciet uit Mexico, deze punt is 6,5 cm en 57 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Calciet honing punt nr.09 kopen 

Bijzondere punt van de half-edelsteen Calciet honing. Dit stuk is 6,5 x 4 x 3 cm en 57 gram. Prachtig Calciet mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je huiskamer te zetten om daar van de energie te genieten. De vindplaats van deze Calciet is Mexico. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de ruwe Calciet honing punt

Spiritueel gezien helpt honingcalciet om je hogere bewustzijn te openen en je verbinding met je hogere zelf te versterken. Het bevordert spirituele groei en kan je helpen om diepere inzichten en wijsheid te ontvangen tijdens meditatie en andere spirituele praktijken. Deze steen werkt ook goed voor het balanceren van de chakra's, vooral het zonnevlechtchakra, dat geassocieerd wordt met persoonlijke kracht en zelfvertrouwen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Calciet honing punt perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de chakrabalans of wijsheid die de Calciet honing halfedelsteen te bieden heeft? Bestel deze Calciet honing punt nr.9 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561214454
1 Item