Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.03
search
  • Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.03
  • Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.03
  • Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.03
  • Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.03

Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.03

€ 43,00
Inclusief belasting

Een uniek en fascinerend stuk Dolomiet Malachiet met Selenietspray, rechtstreeks afkomstig uit de mijnen van Marokko. Dit bijzondere exemplaar weegt 198 gram en heeft afmetingen van 8,5 x 2,5 x 6 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Dolomiet Malachiet met Selenietspray nr.03 kopen

Een uniek en fascinerend stuk Dolomiet Malachiet met Selenietspray, rechtstreeks afkomstig uit de mijnen van Marokko. Dit bijzondere exemplaar weegt 198 gram en heeft afmetingen van 8,5 x 2,5 x 6 cm. Je ontvangt exact de steen zoals afgebeeld op de foto.

De werking van Dolomiet, Malachiet en Seleniet

Dolomiet, Malachiet en Seleniet vormen samen een krachtige combinatie van helende energieën. Elk mineraal brengt zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen met zich mee, waardoor deze steen een waardevol hulpmiddel is voor zowel emotionele als spirituele groei.

Dolomiet is een kalmerende steen die helpt bij het loslaten van angst, spanning en stress. Het bevordert een gevoel van rust en ontspanning, wat bijdraagt aan een evenwichtige gemoedstoestand. Dolomiet helpt ook bij het versterken van de botten en het verbeteren van de lichamelijke gezondheid.

Malachiet is een krachtige steen van transformatie en bescherming. Het absorbeert negatieve energieën en helpt bij het loslaten van emotionele blokkades. Malachiet bevordert een diepgaande emotionele heling en brengt een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Deze steen staat ook bekend om zijn vermogen om het hartchakra te openen en te helen, waardoor liefde, empathie en compassie worden versterkt.

Seleniet is een steen van helderheid en zuivering. Het creëert een beschermend schild van licht om je heen en helpt je om negatieve energieën te transformeren. Seleniet bevordert spirituele groei en intuïtie, en helpt je om een diepe verbinding met je hogere zelf en het universum te maken. De selenietspray op dit stuk voegt een extra dimensie van energetische zuivering en verlichting toe.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken wanneer nodig. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Word jij ook aangetrokken door de krachtige en helende energie van deze Dolomiet Malachiet met Selenietspray? Past hij perfect bij jouw interieur of spirituele praktijk? Of heb jij behoefte aan de rust, bescherming en helderheid die deze prachtige steen te bieden heeft? Bestel de Dolomiet Malachiet met Selenietspray nr.03, met een gewicht van 198 gram en afmetingen van 8,5 x 2,5 x 6 cm, dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jouw leven kan verrijken en transformeren.

8718561205940
1 Item