Carneool ruw nr.06
search
  • Carneool ruw nr.06
  • Carneool ruw nr.06
  • Carneool ruw nr.06
  • Carneool ruw nr.06

Carneool ruw nr.06

€ 8,55
Inclusief belasting

Ruw stukje Carneool uit India, deze is 8 cm groot en 167 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Carneool ruw stuk nr.06 kopen

Klein brokje van de half-edelsteen ruwe carneool van 8x7x3cm en 167 gram. De vindplaats van deze carneool is India. Supermooi stuk om je interieur mee op te fleuren. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de ruwe Carneool

Ruwe carneool staat bekend om zijn levendige kleur en krachtige energieën die vitaliteit, creativiteit en moed bevorderen. Deze steen bevordert creativiteit en motivatie. Carneool helpt bij het ontsluiten van je creatieve potentieel en inspireert je om nieuwe ideeën te verkennen en projecten aan te pakken met enthousiasme en vastberadenheid. Het is een uitstekende keuze voor kunstenaars, schrijvers en iedereen die zijn creatieve vermogens wil versterken. Op spiritueel vlak ondersteunt carneool je bij het versterken van je wilskracht en zelfvertrouwen. Het bevordert een gevoel van eigenwaarde en moed, waardoor je beter in staat bent om uitdagingen aan te gaan en obstakels te overwinnen. Carneool helpt je om je doelen te manifesteren en je ambities te realiseren met een positieve en vastberaden houding.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Carneool perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de wilskracht of het zelfvertrouwen die de Carneool halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Carneool ruw stuk nr.06 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561947710
1 Item