• Nieuw
Calciet regenboog ruw nr.07
search
  • Calciet regenboog ruw nr.07
  • Calciet regenboog ruw nr.07
  • Calciet regenboog ruw nr.07
  • Calciet regenboog ruw nr.07

Calciet regenboog ruw nr.07

€ 55,00
Inclusief belasting

Calciet regenboog ruw nr.07 uit Madagaskar, deze steen weegt 630 gram en is 10,5 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Calciet Regenboog Ruw nr.07

Calciet Regenboog Ruw nr.07 is een indrukwekkend stuk van het mineraal calciet, afkomstig uit Madagaskar. Deze steen weegt 630 gram en heeft een afmeting van 10,5 cm, waardoor het een opvallende en krachtige toevoeging is aan elke spirituele of decoratieve verzameling. Calciet Regenboog staat bekend om zijn schitterende kleuren en de helende energieën die het uitstraalt.

De werking van Calciet Regenboog

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Calciet Regenboog is een steen die het optimisme, zelfvertrouwen, zelfrespect en vertrouwen in je eigen capaciteiten versterkt. Het brengt balans in de emoties en helpt je om innerlijke rust en stabiliteit te vinden, zelfs in tijden van stress of onzekerheid. Deze steen is ideaal voor wie op zoek is naar meer zelfverzekerdheid en emotionele helderheid.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek niveau heeft deze steen ook tal van voordelen. Het ondersteunt de gezondheid van de galblaas en darmen, en bevordert het herstel van bindweefsel, huid en botten. Dit maakt het een uitstekende steen voor mensen die werken aan fysiek herstel of die hun algehele gezondheid willen versterken.

Geologische Oorsprong

Calciet Regenboog komt uit Madagaskar, een regio die bekend staat om zijn prachtige en unieke mineralen. De rijke kleuren en ruwe textuur van dit specifieke stuk maken het zowel visueel aantrekkelijk als energetisch krachtig. Het is zorgvuldig gevormd en gepolijst om de natuurlijke schoonheid en energie van de steen te benadrukken.

Disclaimer

Hoewel Calciet Regenboog talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Calciet Regenboog Ruw nr.07 toe aan je collectie en ervaar de versterkende en helende energie van deze prachtige steen. Of je nu op zoek bent naar meer zelfvertrouwen, emotionele balans of een krachtige steen voor fysiek herstel, Calciet Regenboog biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de schoonheid en kracht van Calciet Regenboog je leven verrijken!

8718561217295
1 Item