Calciet honing 250 gr- ruwe brokjes
search
  • Calciet honing 250 gr- ruwe brokjes
  • Calciet honing 250 gr- ruwe brokjes
  • Calciet honing 250 gr- ruwe brokjes

Calciet honing 250 gr. ruwe brokjes

€ 17,50
Inclusief belasting

250 gram van de ruwe half-edelsteen Honingcalciet uit Mexico. De brokjes zijn ca. 3-6 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Calciet honing 250 gr. ruwe brokjes kopen

Een zakje met 250 gram ruwe brokjes Calciet honing, de stukjes zijn ca. 3 tot 6 cm groot. De vindplaats van deze Calciet honing is Mexico. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto.

De werking van de ruwe Calciet honing brokjes

Positieve energie: Honingcalciet straalt een vrolijke, positieve energie uit. Het kan helpen bij het verhogen van je humeur, het bevorderen van optimisme en het verminderen van negatieve gedachten en emoties. Het is een geweldige steen om te dragen of in je omgeving te plaatsen om een positieve sfeer te creëren. Creativiteit en inspiratie: Deze steen wordt vaak geassocieerd met het stimuleren van creativiteit en het vergroten van inspiratie. Het kan je helpen nieuwe ideeën te genereren en je artistieke expressie te verbeteren. Het is nuttig voor kunstenaars, schrijvers en iedereen die op zoek is naar creatieve inspiratie. Emotionele genezing: Honingcalciet kan helpen bij emotionele genezing en het loslaten van oude emotionele bagage. Het moedigt zelfacceptatie, vergeving en een gevoel van innerlijke vrede aan. Het kan ook helpen bij het verminderen van stress en angst.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Calciet honing ruw perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de positieve energie en creatieve inspiratie die de Calciet honing edelsteen te bieden heeft? Bestel de Calciet honing dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561203465
8 Items

Datasheet

Edelsteen
Calciet
Gewicht
0
25
Kleur
Bruin
Herkomst
Mexico
Omschrijving
250 gram van de ruwe half-edelsteen Honingcalciet uit Mexico. De brokjes zijn ca. 3-6 cm.