Hematiet ruwe stukken bulk 3, p/kg
search
  • Hematiet ruwe stukken bulk 3, p/kg

Hematiet ruwe stukken bulk 3, p/kg

€ 33,00
Inclusief belasting

Voordeelverpakking, bestel minimaal 10 kilo ruwe Hematiet voor deze mooie prijs, in diverse maten van 3-10 cm, uit Marokko. 

Aantal

Minimale afname van het product is 10.

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Hematiet ruwe stukken bulk, p/kg kopen

Bestel minimaal 10 kilo van deze ruwe stukken Hematiet, de brokken zijn ca. 3 tot 10 cm in formaat. De vindplaats van deze Hematiet is Marokko. In bulk goedkoper dan kleinere hoeveelheden! Kijk ook naar onze andere grootverpakkingen voor mooie kortingen. LET OP, dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, elke steen is uniek.

De werking van de Hematiet ruw 

Spiritueel gezien wordt hematiet hoog gewaardeerd om zijn krachtige aardende en beschermende eigenschappen. Het staat bekend als een steen van aarding die helpt om de drager te verbinden met de energie van de aarde, wat zorgt voor stabiliteit en balans. Hematiet absorbeert negatieve energie en kalmeert stressvolle situaties, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die behoefte hebben aan emotionele en energetische bescherming.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Hematiet ruw helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de ontspanning en stabiliteit die de Hematiet half-edelsteen te bieden heeft? Bestel de ruw Hematiet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561212375
50 Items