Herkimer diamant per stuk 0,5 - 1 gram
search
  • Herkimer diamant per stuk 0,5 - 1 gram
  • Herkimer diamant per stuk 0,5 - 1 gram
  • Herkimer diamant per stuk 0,5 - 1 gram
  • Herkimer diamant per stuk 0,5 - 1 gram
  • Herkimer diamant per stuk 0,5 - 1 gram

Herkimer diamant per stuk 0,5 - 1 gram

€ 2,25
Inclusief belasting

Klein stukje Herkimer diamant. Het ruwe stukje weegt ca. 0,5 – 1 gram. Het Herkimer diamant stukje is ca. 10 – 18 mm lang.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Herkimer diamant per stuk 0,5 – 1 gram kopen
Ruwe Herkimer diamant van 0,5 – 1 gram. Het Herkimer diamant stukje is ca 10 – 18 mm lang. Ideaal om te gebruiken in je kristallen grid.

De werking van de Herkimer diamant per stuk 0,5 – 1 gram
Herkimer diamant heeft vergelijkbare eigenschappen als een Bergkristal, alleen dan krachtiger. Hij versterkt alle anderen stenen in hun werking. Herkimer werkt heilzaam bij uitwendige abcessen, brandende voeten, buikloop, griep, menstruatieklachten, ontstekingen, bloedingen, heuppijnen, huiduitslag, jeuk, leverklachten, zenuwontstekingen e epilepsie. Het mineraal vermindert heimwee, jeugdpuistjes, besluiteloosheid, migraine en zweetvoeten. Herkimer diamant heeft een positieve werking op de ogen en het bloed. De steen heeft een genezende werking in het algemeen en kan helpen om meer geduld te krijgen. Herkimer wordt veel gebruikt door mediums voor channeling en door edelsteentherapeuten voor lichtwerk, opstellingen, droomwerk en bij sjamanisme. Het is een zeer breed inzetbaar instrument om te werken met energieën.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit prachtige stukje perfect bij jouw project of heb jij behoefte aan het geduld en de energieën die de Herkimer diamant te bieden heeft? Bestel het stukje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561080080
44 Items

Datasheet

Edelsteen
Herkimer
Gewicht
0
001
Kleur
Transparant
Herkomst
Afghanistan
Omschrijving
5 – 1 gram. Het Herkimer diamant stukje is ca. 10 – 18 mm lang.
Ruwe Herkimer diamant van 0