Lemurisch kristal ruw nr-01
search
  • Lemurisch kristal ruw nr-01
  • Lemurisch kristal ruw nr-01
  • Lemurisch kristal ruw nr-01
  • Lemurisch kristal ruw nr-01
  • Lemurisch kristal ruw nr-01

Lemurisch kristal ruw nr.01

€ 256,00
Inclusief belasting

Stuk ruw gekristalliseerd Lemurisch kristal van 12 cm groot en 485 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Lemurisch kristal nr.1 kopen

Prachtig stuk Lemurisch kristal. Dit stuk is 12 x 11 x 5,7 cm en weegt 485 gram. Dit stuk heeft een bijzondere groeistructuur met punten die dicht bij elkaar groeien.

De werking van het ruwe Lemurisch kristal 

Lemurisch kristal, ook wel Lemurisch zaadkristal genoemd, staat bekend om zijn unieke eigenschappen en wordt geassocieerd met spirituele groei en healing. Het wordt gezien als een krachtige heler en een gereedschap voor bewustzijnsuitbreiding. De werking van Lemurisch kristal omvat het bevorderen van spirituele groei en het openen van hogere bewustzijnsniveaus. Het wordt vaak gebruikt bij meditatie en spiritueel werk vanwege zijn vermogen om verbinding te maken met hogere energieën en spirituele gidsen. Deze kristallen dragen vaak unieke insluitsels en lijnen die lijken op trappen of strepen langs de zijkanten. Ze worden gezien als coderingen die kennis en wijsheid van het oude Lemurië bevatten, en het wordt gezegd dat ze toegang geven tot deze informatie voor persoonlijke groei en healing.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Lemurisch kristal nr.1 helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de wijsheid en groei die de Lemurisch kristal edelsteen te bieden heeft? Bestel het prachtige Lemurisch kristal dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561201263
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Bergkistal
Gewicht
0
485
Kleur
Wit / transparant
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
Stuk ruw gekristalliseerd Lemurisch kristal van 12 cm groot en 485 gram.