Malachiet op koper ruw stuk nr.02
search
  • Malachiet op koper ruw stuk nr.02
  • Malachiet op koper ruw stuk nr.02
  • Malachiet op koper ruw stuk nr.02
  • Malachiet op koper ruw stuk nr.02
  • Malachiet op koper ruw stuk nr.02

Malachiet op koper ruw stuk nr.02

€ 707,20
Inclusief belasting

Prachtig gekristalliseerd ruw stuk Malachiet op koper uit Marokko, 17 cm in formaat en 1,96 kilo. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Malachiet op koper ruw stuk nr.02 kopen 

Ruw gekristalliseerd stuk van de half-edelsteen Malachiet. Deze ruwe edelsteen is 1959 gram en is 17 x 12,5 x 11 cm. De vindplaats van deze Malachiet is Marokko. Prachtig Malachiet  mineraal om bijv. ter decoratie in je werkkamer zetten om daar van zijn energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto. LET OP, vezels van ruwe Malachiet zijn giftig, wees voorzichtig en neem de juiste voorzorgsmaatregelen.

De werking van de ruwe Malachiet

Ruwe malachiet heeft verschillende mogelijke effecten, zowel fysiek als spiritueel. Malachiet staat bekend als een krachtige beschermende steen die negatieve energieën afweert en een beschermend schild om de drager creëert. Het kan helpen bij het beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf en het creëren van een veilige en harmonieuze omgeving. Malachiet kan helpen bij het stimuleren van spirituele groei en bewustwording. Het kan helpen bij het openen van het hartchakra en het bevorderen van liefde, compassie en spirituele verbondenheid. Het kan ook helpen bij het versterken van intuïtie en het vergroten van spirituele inzichten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze ruwe Malachiet perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de opening van het hartchakra en de compassie die de Malachiet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze ruwe Malachiet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561210432
1 Item