Kyaniet zwart ruw 150 gram
search
  • Kyaniet zwart ruw 150 gram
  • Kyaniet zwart ruw 150 gram

Kyaniet zwart ruw 150 gram

€ 23,50
Inclusief belasting

150 gram Kyaniet zwart ruw, stukken van 5 tot 10 cm. Ca. 5 stuks. De vindplaats is Brazilië.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

150 gram Kyaniet zwart ruw, stukken van 5 tot 10 cm. Ca. 5 stuks. De vindplaats is Brazilië

De werking van zwarte Kyaniet

Een andere benaming voor Kyaniet zwart is ook wel Taramiet of Taramite. Met Kyaniet kun je je aura weer schoonmaken door de negatieve energie en negatieve invloeden eruit te kammen. Kyaniet bevordert het empatisch vermogen, het telepathisch vermogen en de intuïtie. Het mineraal heeft een positieve werking op de bijnieren, de schildklier, de keel en kan je helpen bij gewichtsverlies. De steen helpt je om blokkades te doorbreken en trauma's te verlichten. Werkt goed tegen stress, woede, frustratie, en verwarring. Kyaniet heeft een heilzame werking ten aanzien van spierziekten, hersenletsel, infecties en te hoge bloeddruk. Het mineraal vermindert depressie en angsten.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

8718561065476
11 Items

Datasheet

Edelsteen
Kyaniet
Gewicht
0
25
Kleur
Zwart
Omschrijving
150 gram Kyaniet zwart ruw
stukken van 5 tot 10 cm. Ca. 5 stuks.
Werking
Met Kyaniet kun je je aura weer schoonmaken door de negatieve energie en negatieve invloeden eruit te kammen. Kyaniet bevordert het empatisch vermogen
de schil
het telepathisch vermogen en de intuïtie. Kyaniet heeft een positieve werking op de bijnieren