Azuriet / Malachiet Super A ruw nr.02
search
  • Azuriet / Malachiet Super A ruw nr.02
  • Azuriet / Malachiet Super A ruw nr.02
  • Azuriet / Malachiet Super A ruw nr.02
  • Azuriet / Malachiet Super A ruw nr.02
  • Azuriet / Malachiet Super A ruw nr.02

Azuriet / Malachiet Super A ruw nr.02

€ 295,00
Inclusief belasting

Gekristalliseerde ruwe Azuriet met Malachiet in superkwaliteit uit Marokko, deze is 840 gram en 17 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Azuriet / Malachiet Super A ruw nr.02 kopen

Azuriet met Malachiet op Dolomiet, een gekristalliseerd stuk van 17 x 8 x 5 cm en 840 gram in gewicht in superkwaliteit. De vindplaats van deze Azuriet / Malachiet is Marokko. Je ontvangt het stuk van de foto. LET OP, ruwe vezels van Malachiet kunnen giftig zijn, neem de juiste voorzorgsmaatregelen wanneer je hem aanraakt of verplaatst.

De werking van ruwe Azuriet / Malachiet 

Wanneer deze twee stenen gecombineerd worden, zoals in azuriet-malachiet, wordt aangenomen dat ze elkaar versterken en aanvullen, wat resulteert in een krachtig hulpmiddel voor zowel fysieke als spirituele genezing. Azuriet-malachiet zou kunnen helpen bij het integreren van intuïtieve inzichten in tastbare acties, waardoor persoonlijke groei en verandering wordt bevorderd. De combinatie wordt verondersteld bijzonder nuttig te zijn voor het ontgiften van het lichaam en het stimuleren van een algehele gezondheidstoestand. Het kan zowel mentale helderheid bevorderen als helpen bij het navigeren door emotionele processen die nodig zijn voor persoonlijke transformatie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit gekristalliseerde Azuriet / Malachiet stuk perfect bij jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de transformatie of mentale helderheid die de Azuriet / Malachiet te bieden heeft? Bestel de gekristalliseerde Azuriet / Malachiet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561203731
1 Item