• Nieuw
Vanadeniet ruw nr.06
search
  • Vanadeniet ruw nr.06
  • Vanadeniet ruw nr.06
  • Vanadeniet ruw nr.06
  • Vanadeniet ruw nr.06

Vanadeniet ruw nr.06

€ 162,95
Inclusief belasting

Prachtig stuk vanadeniet ruw uit Marokko, dit stuk weegt 7 gram en is 16 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Vanadeniet Ruw nr.06

Vanadeniet is een opvallend mineraal dat bekend staat om zijn heldere, rood-oranje kristallen en zijn unieke energetische eigenschappen. Dit specifieke stuk, Vanadeniet Ruw nr.06, komt uit een zorgvuldig geselecteerde mijn en is een prachtige toevoeging aan elke kristal- of mineralencollectie.

De werking van Vanadeniet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Het is een krachtige steen die helpt bij het versterken van concentratie en focus. Het is vooral nuttig voor mensen die moeite hebben om hun energie te richten of hun doelen te bereiken. Vanadeniet helpt je om aarding te vinden en tegelijkertijd je creatieve energieën te kanaliseren, wat het een uitstekende steen maakt voor meditatie en spirituele oefeningen.

Deze steen wordt ook geassocieerd met het bevorderen van een diepe verbinding met de aarde, waardoor het gevoel van stabiliteit en veiligheid toeneemt. Vanadeniet helpt bij het loslaten van negatieve energie en emoties, en ondersteunt het vinden van rust en innerlijke balans.

Fysieke Eigenschappen

Vanadeniet wordt vaak gebruikt om de energieniveaus te verhogen en de fysieke vitaliteit te verbeteren. Het staat bekend om zijn ondersteuning bij het versterken van het immuunsysteem en het stimuleren van de algehele gezondheid. Vanadeniet kan ook helpen bij het verbeteren van de ademhaling en het bevorderen van een gezond zuurstofgehalte in het lichaam.

Geologische Oorsprong

Het is een mineraal dat voornamelijk wordt gevonden in droge, oxidatieomgevingen zoals woestijnen. Het ontstaat vaak als een secundair mineraal in loodafzettingen. De meest voorkomende locaties voor vanadeniet zijn Marokko, Mexico, en Zuid-Amerika. De heldere kleur en de unieke kristalstructuur maken het een geliefd object voor zowel verzamelaars als spirituele beoefenaars.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Vanadeniet Ruw nr.06 is niet alleen een visueel verbluffende steen, maar ook een krachtige bondgenoot op je spirituele en emotionele reis. Of je nu op zoek bent naar een nieuw kristal voor meditatie, een hulpmiddel voor concentratie, of gewoon een uniek stuk voor je collectie, Vanadeniet is een uitstekende keuze. Voeg deze bijzondere steen toe aan je verzameling en ervaar de energie en heling die het biedt.

8718561216458
1 Item