Kyaniet zwart ruw 500 gram -Taramite-
search
  • Kyaniet zwart ruw 500 gram -Taramite-
  • Kyaniet zwart ruw 500 gram -Taramite-
  • Kyaniet zwart ruw 500 gram -Taramite-

Kyaniet zwart ruw 500 gram (Taramite)

€ 75,00
Inclusief belasting

500 gram van de ruwe gekristalliseerde half-edelsteen zwarte Kyaniet uit Brazilië. De brokjes zijn ca. 3-10 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De zwarte Kyaniet 500 gr. ruwe brokjes kopen

Een zakje met 500 gram ruwe brokjes zwarte Kyaniet, de waaier-vorm brokjes zijn ca. 3 tot 10 cm groot. De vindplaats van deze Kyaniet is Brazilië. Leg deze mineralen op een fijne plek of gebruik ze in jouw decoratieproject. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto.

De werking van de ruwe zwarte Kyaniet brokjes

Energetische bescherming: Zwarte kyaniet fungeert als een krachtig schild tegen negatieve energieën en entiteiten. Het zuivert je energieveld en creëert een beschermende barrière om je te omringen, waardoor je wordt beschermd tegen negatieve invloeden en psychische aanvallen.

Gronding en aarding: Deze steen helpt je om stevig verankerd te blijven in de aarde, waardoor je gecentreerd en in balans blijft, zelfs tijdens uitdagende situaties. Het helpt je om verbonden te blijven met de fysieke wereld en om jezelf te aarden in het hier-en-nu.

Reiniging van energie: Zwarte kyaniet heeft de kracht om stagnante energie los te laten en blokkades in je energieveld op te heffen. Het werkt als een energetische bezem, waardoor je energie kan stromen en je emotioneel, mentaal en spiritueel kunt reinigen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze zwarte Kyaniet ruw perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de heldere reiniging en aarding die de zwarte Kyaniet edelsteen te bieden heeft? Bestel de zwarte Kyaniet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561204363
10 Items

Datasheet

Edelsteen
Kyaniet
Gewicht
0
5
Kleur
Grijs / zwart
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
500 gram van de ruwe gekristalliseerde half-edelsteen zwarte Kyaniet. De brokjes zijn ca. 3-10 cm.