Hematiet gekristalliseerd ruw nr.07
search
  • Hematiet gekristalliseerd ruw nr.07
  • Hematiet gekristalliseerd ruw nr.07
  • Hematiet gekristalliseerd ruw nr.07
  • Hematiet gekristalliseerd ruw nr.07
  • Hematiet gekristalliseerd ruw nr.07

Hematiet gekristalliseerd ruw nr.07

€ 92,40
Inclusief belasting

Hematiet gekristalliseerd ruw kopen, dit stuk is 6,5 cm lang en 5,5 cm breed.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Gekristalliseerde Hematiet kopen

Een indrukwekkend stuk gekristalliseerde Hematiet, afkomstig uit de mijnen van Marokko. Dit bijzondere exemplaar heeft afmetingen van 6,5 x 5,5 x 4 cm. Je ontvangt exact de steen zoals afgebeeld op de foto.

De werking van Hematiet

Hematiet is een krachtige aardende steen die bekend staat om zijn helende en beschermende eigenschappen. Deze steen straalt een sterke, stabiliserende energie uit die helpt bij het bevorderen van zelfvertrouwen, wilskracht en moed. Wanneer je deze prachtige gekristalliseerde Hematiet in je handen houdt, voel je direct de kracht en vitaliteit die het uitstraalt.

Hematiet werkt aardend en beschermend en helpt je om gegrond te blijven in stressvolle situaties. Het versterkt je verbinding met de aarde en zorgt voor een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Hematiet is ook effectief in het absorberen van negatieve energieën en het bevorderen van mentale helderheid en focus.

Deze steen staat bekend om zijn vermogen om het lichaam te versterken en het immuunsysteem te ondersteunen. Hematiet helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie en bevordert de opname van ijzer in het lichaam, wat bijdraagt aan een betere algehele gezondheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken wanneer dat nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die de gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook te stimuleren medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Ben je onder de indruk van de krachtige en aardende energie van deze gekristalliseerde Hematiet? Past hij perfect bij jouw interieur of spirituele praktijk? Of heb jij behoefte aan de stabiliteit en bescherming die deze prachtige steen te bieden heeft? Bestel de gekristalliseerde Hematiet uit Marokko, dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jouw leven kan verrijken en transformeren.

8718561215796
1 Item