Dolomiet - Malachiet met Selenietspray ruw nr-02
search
  • Dolomiet - Malachiet met Selenietspray ruw nr-02
  • Dolomiet - Malachiet met Selenietspray ruw nr-02
  • Dolomiet - Malachiet met Selenietspray ruw nr-02
  • Dolomiet - Malachiet met Selenietspray ruw nr-02

Dolomiet / Malachiet met Selenietspray ruw nr.02

€ 180,00
Inclusief belasting

Bijzondere combinatie van Dolomiet en Malachiet met daarover Seleniet uit Marokko, deze is is 837 gram en 12 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.2 kopen 

Bijzondere combinaie van de half-edelstenen Dolomiet, Malachiet met daaroverheen een Selenietspray. Deze steen is 837 gram in gewicht en 12 x 10 x 8 cm in formaat. De vindplaats van deze Dolomiet / Malachiet is de Marokko. Zet hem ter decoratie neer in je huis en geniet daar van zijn energie. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de ruwe Dolomiet / Malachiet met Selenietspray 

De combinatie van dolomiet, malachiet en seleniet uit Marokko kan een krachtige synergie van spirituele en energetische werkingen bieden. 

Reiniging en zuivering: Seleniet staat bekend om zijn krachtige zuiverende eigenschappen en kan helpen bij het verwijderen van negatieve energieën uit de omgeving en het energetische veld van een persoon. Deze eigenschap kan worden versterkt door de aanwezigheid van malachiet, die ook bekend staat om zijn zuiverende werking.

Bescherming: Malachiet wordt traditioneel gezien als een beschermende steen die negatieve energieën afweert en een beschermend schild om de drager heen creëert. Door gecombineerd te worden met seleniet kan deze bescherming worden versterkt en gebalanceerd.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze ruwe Dolomiet / Malachiet perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het beschermende schild en de reiniging die de Dolomiet / Malachiet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Dolomiet / Malachiet ruw dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561205933
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Dolomiet / Malachiet / Seleniet
Gewicht
0
837
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
Marokko
Omschrijving
Bijzondere combinatie van Dolomiet en Malachiet met daarover Seleniet uit Marokko
deze is is 837 gram en 12 cm.