Citrien Brazilië ruw 400-450 gram (verhit)
search
  • Citrien Brazilië ruw 400-450 gram (verhit)
  • Citrien Brazilië ruw 400-450 gram (verhit)
  • Citrien Brazilië ruw 400-450 gram (verhit)
  • Citrien Brazilië ruw 400-450 gram (verhit)

Citrien Brazilië ruw 400-450 gram (verhit)

€ 35,65
Inclusief belasting

Een stuk van ruwe gekristalliseerde verhitte Citrien uit Brazilië met een gewicht tussen 400-450 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Citrien Brazilië ruw 400-450 gram (verhit) kopen

Gaaf brok van tussen de 400 en 450 gram van de half-edelsteen verhitte Citrien. Deze Citrien komt uit Brazilie. Geef hem een mooie plek in je woonkamer en geniet daar van zijn energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto qua kleur en vorm, elke steen is uniek. De genoemde afmetingen zijn bij benadering.

De werking van de gekristalliseerde verhitte Citrien

Gekristalliseerde verhitte citrien uit Brazilië, ook wel bekend als "verbrande citrien" of "gebrande amethist", is een variant van citrien die ontstaat wanneer amethist wordt verhit tot hoge temperaturen, waardoor het zijn kenmerkende gele kleur krijgt. Gekristalliseerde verhitte citrien wordt vaak gebruikt als een steen van overvloed en welvaart. Het wordt verondersteld de drager te helpen bij het aantrekken van financiële voorspoed en succes in zaken. Deze steen kan ook het zelfvertrouwen en de moed vergroten. Het kan helpen bij het overwinnen van angsten en twijfels, waardoor de drager zich krachtiger en zelfverzekerder voelt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze ruwe Citrien helemaal bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de zelfverzekerdheid en moed die de Citrien edelsteen te bieden hebben? Bestel de Citrien gekristalliseerd dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1000000087246
2 Items