Fadenkwarts ruw cluster nr.06
search
  • Fadenkwarts ruw cluster nr.06
  • Fadenkwarts ruw cluster nr.06
  • Fadenkwarts ruw cluster nr.06
  • Fadenkwarts ruw cluster nr.06

Fadenkwarts ruw cluster nr.06

€ 216,00
Inclusief belasting

Een ruwe cluster van Fadenkwarts kristal uit Afghanistan. Dit stuk is 11,5 cm groot en 600 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Fadenkwarts ruw cluster nr.06 kopen

Een prachtige en bijzondere cluster van de bergkristalvariant Fadenkwarts, de vindplaats is Afghanistan. Dit bijzondere exemplaar heeft afmetingen van 11,5 x 8 x 11 cm en is 600 gram. Je ontvangt exact de steen zoals afgebeeld op de foto.

De werking van ruwe Fadenkwarts

Fadenkwarts uit Afghanistan staat bekend om zijn unieke energie en diepe spirituele kracht. Deze bijzondere kwartsvariant, met zijn karakteristieke draadachtige insluitsels, wordt vaak geassocieerd met verbinding en genezing. De "faden" of draad in de steen symboliseert de energiebanen die verschillende lagen van het bewustzijn met elkaar verbinden. Hierdoor wordt Fadenkwarts vaak gebruikt in meditaties en rituelen gericht op het versterken van de innerlijke band met jezelf en het helen van emotionele wonden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken wanneer dat nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die de gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook te stimuleren medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Fadenkwarts helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de spirituele kracht of hulp bij meditatie die de Fadenkwarts halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Fadenkwarts ruw cluster nr.06 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561216311
1 Item