• Nieuw
Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.05
search
  • Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.05
  • Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.05
  • Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.05
  • Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.05

Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.05

€ 66,50
Inclusief belasting

Dolomiet / Malachiet met Selenietspray nr.05 uit Marokko, deze weegt 271 gram en is 8,5 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Dolomiet Malachiet met Selenietspray nr.05

Dolomiet Malachiet met Selenietspray nr.05 is een bijzonder samengestelde combinatie die de krachten van drie krachtige mineralen samenbrengt: Dolomiet, Malachiet en Seleniet. Dit unieke product biedt niet alleen esthetische schoonheid maar ook talrijke spirituele en helende voordelen.

De werking van Dolomiet Malachiet met Selenietspray

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Deze combinatie van Dolomiet, Malachiet en Seleniet biedt een krachtige synergie die emotionele en spirituele balans bevordert. Dolomiet staat bekend om zijn vermogen om innerlijke vrede te brengen en stress te verminderen, terwijl Malachiet helpt bij het transformeren van negatieve energie en het bevorderen van persoonlijke groei. Seleniet werkt als een krachtige reiniger van energie, wat helpt om blokkades op te lossen en een heldere geest te behouden.

Samen bevorderen deze mineralen een diepere verbinding met jezelf en ondersteunen ze een positief emotioneel welzijn. Ze helpen bij het loslaten van oude patronen, bevorderen zelfinzicht en versterken de intenties voor persoonlijke ontwikkeling.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek niveau kan deze combinatie bijdragen aan een verbeterd algeheel welzijn. Dolomiet ondersteunt de botten en het skelet, terwijl Malachiet bekend staat om zijn vermogen om de circulatie te verbeteren en het immuunsysteem te versterken. Seleniet biedt ondersteuning aan de algehele energetische balans en kan helpen bij het bevorderen van een gezonde huid en het verminderen van ontstekingen.

Geologische Oorsprong

Dolomiet, Malachiet en Seleniet zijn drie unieke mineralen die wereldwijd worden gevonden. Dolomiet is een gangbare mineraal dat vaak wordt gevonden in kalksteenformaties, Malachiet is een groene koperhoudende mineraal met opvallende patronen, en Seleniet is een transparante kristal met krachtige reinigende eigenschappen. De combinatie van deze mineralen in een sprayvorm maakt het een bijzonder veelzijdig product.

Disclaimer

Hoewel deze combinatie van mineralen veel voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze mineralen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Dolomiet Malachiet met Selenietspray nr.05 toe aan je collectie en ontdek de krachtige synergie van deze drie bijzondere mineralen. Of je nu op zoek bent naar emotionele balans, fysieke ondersteuning, of een boost voor je spirituele praktijk, deze spray biedt het allemaal. Bestel nu online en ervaar de voordelen van deze unieke combinatie!

8718561216649
1 Item