Doosje Cactuskwarts middel
search
  • Doosje Cactuskwarts middel
  • Doosje Cactuskwarts middel
  • Doosje Cactuskwarts middel
  • Doosje Cactuskwarts middel

Doosje Cactuskwarts middel

€ 30,50
Inclusief belasting

Klein doosje van 45x50 mm met daarin een ruwe cactuskwarts half-edelsteen van ca. 4 cm. Vindplaats van deze Cactuskwarts is Zuid-Afrika. Ca. 40 gram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het doosje Cactuskwarts middel kopen

Superleuk cadeau om te geven en krijgen, dit doosje met een ruw cactuskwarts mineraal erin. Deze goeie kwaliteit cactuskwarts is ca. 4 cm en mooi van kleur. 

De werking van ruwe cactuskwarts

Cactuskwarts, ook bekend als spiritkwarts of amethistkwarts, is een kristalsoort die bekendstaat om zijn unieke en prachtige uiterlijk. Het is een kwartsvariëteit die vaak wordt geassocieerd met spirituele en energetische eigenschappen. Energetische reiniging: Cactuskwarts wordt beschouwd als een krachtige steen voor energetische reiniging. Het wordt gebruikt om negatieve energieën uit de omgeving te verwijderen en een gevoel van zuiverheid en helderheid te bevorderen. Verbinding met hogere energieën: Sommige mensen geloven dat cactuskwarts kan helpen bij het tot stand brengen van een verbinding met hogere spirituele energieën en gidsen. Het kan worden gebruikt in meditatie om inzicht en spirituele groei te bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit doosje cactuskwarts helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de reiniging en zuiverheid die deze ruwe cactuskwarts te bieden heeft? Bestel het middel doosje cactuskwarts dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561074560
56 Items

Datasheet

Edelsteen
Amethist
Gewicht
0
04
25
Kleur
Paars
Herkomst
Zuid-Afrika
Omschrijving
Klein doosje van 45x50 mm met daarin een ruwe cactuskwarts half-edelsteen van ca. 4 cm. Vindplaats van deze Cactuskwarts is Zuid-Afrika.