Celestien gekristalliseerd A nr- 03
search
  • Celestien gekristalliseerd A nr- 03
  • Celestien gekristalliseerd A nr- 03
  • Celestien gekristalliseerd A nr- 03
  • Celestien gekristalliseerd A nr- 03

Celestien gekristalliseerd A nr. 03

€ 292,00
Inclusief belasting

Gekristalliseerd stuk Celestien uit Madagaskar. Deze prachtige Celestien kristal is 12 cm hoog en 1,395 kilo. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Celestien gekristalliseerd A nr.3 kopen

Mooi ruw stuk gekristalliseerde Celestien met een gezaagde voet, zodat hij kan staan. De vindplaats van deze Celestien is Madagaskar. Dit stuk is 12 x 5,5 x 9 cm en 1395 gram. Je ontvangt het stuk van de foto. Prachtig als decoratie in elke woning of praktijkruimte.

De werking van de gekristalliseerde Celestien

Ruwe celestien, ook wel bekend als celestiet, is een prachtige edelsteen met diverse spirituele en energetische werkingen. Hier is een uitleg van de werking van ruwe celestien:

Spirituele groei: Celestien bevordert spirituele groei en bewustwording. Het helpt je om je intuïtie te ontwikkelen en kan dienen als een gids op je spirituele reis. Het moedigt je aan om dieper in jezelf te kijken en je spirituele pad te verkennen. Communicatie met dromen: Ruwe celestien wordt vaak gebruikt om lucide dromen en spirituele droomervaringen te stimuleren. Het kan helpen bij het onthouden en begrijpen van je dromen, en het kan dienen als een brug tussen het bewuste en onbewuste.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Celestien nr.3 perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei en droombewustzijn die de Celestien edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Celestien ruw dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561202789
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Celestien
Gewicht
1
395
Kleur
Blauw
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
395 kilo.
Gekristalliseerd stuk Celestien uit Madagaskar. Deze prachtige Celestien kristal is 12 cm hoog en 1