Celestien ruw AAA nr.45
search
  • Celestien ruw AAA nr.45
  • Celestien ruw AAA nr.45
  • Celestien ruw AAA nr.45
  • Celestien ruw AAA nr.45

Celestien ruw AAA nr.45

€ 50,10
Inclusief belasting

Prachtige gekristalliseerde Celestien in AAA-kwaliteit van Madagaskar, dit stuk is 352 gram en 8 cm groot. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Celestien ruw AAA nr.45 kopen

Een ruw gekristalliseerd stuk Celestien (ook wel Celestiet of Coelestien genoemd) in superkwaliteit! Deze Celestien wordt gevonden op Madagaskar. Dit kristal is 8 x 6,5 x 5,5 cm in formaat en 352 gram. Je ontvangt de exacte steen van de foto.

 

De werking van ruwe Celestien  

Celestien staat bekend als een steen van engelen en spirituele gidsen. Het vergemakkelijkt de verbinding met engelen en andere hemelse wezens, waardoor je gemakkelijker boodschappen en begeleiding kunt ontvangen. Deze steen kan je helpen bij het verdiepen van je spirituele praktijken en meditaties. De helende energie van celestien ondersteunt zowel fysieke als emotionele genezing. Het helpt bij het zuiveren van negatieve energieën en het bevorderen van een algeheel gevoel van welzijn. Celestien kan ook helpen bij het loslaten van oude patronen en het bevorderen van vernieuwing en groei.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit gekristalliseerde stuk perfect bij jouw interieur of praktijk? Of heb jij behoefte aan de verbinding met engelen of vernieuwing die de Celestien halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Celestien ruw AAA nr.45 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561214706
1 Item