Dolomiet roze ruw 350-500 gr.
search
  • Dolomiet roze ruw 350-500 gr.
  • Dolomiet roze ruw 350-500 gr.
  • Dolomiet roze ruw 350-500 gr.
  • Dolomiet roze ruw 350-500 gr.

Dolomiet roze ruw 350-500 gr.

€ 62,00
Inclusief belasting

Ruw stuk roze Dolomiet van 350 tot 500 gram, de vindplaats is Marokko. Let op, het stuk dat je ontvangt kan afwijken van de foto.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De ruwe roze Dolomiet kopen
Stuk ruwe roze Dolomiet uit Marokko. Dit stuk Dolomiet is 350 tot 500 gram. De maten kunnen variëren naargelang hoe dik of dun het stuk is. Let op! Het stuk dat je ontvangt kan dus afwijken van de foto in vorm en formaat, maar ook iets in kleur.

De werking van Dolomiet roze ruw

Dolomiet is een steen die kalmte en een gevoel van veiligheid (bij kinderen) kan geven. Dolomiet is een helende steen bij fysieke vergiftigingsverschijnselen en ziekte. Bij kinderen kan het goed helpen tegen nachtmerries en driftbuien. Je kunt er baat bij hebben om deze steen bij je te dragen wanneer je wilt afvallen. Ook kan Dolomiet je helpen bij het overwinnen van schadelijke gewoontes zoals eet, seks of drugsverslavingen. Dolomiet stimuleert het hartcentrum en helpt je om mededogen en waardering te ervaren. Het mineraal vermindert angst, woede en stress. Dolomiet bevordert liefde, kalmte en stabiliteit. De steen werkt heilzaam bij hoofdpijn, trombose en spierpijn. Dolomiet heeft een positieve werking op het zenuwstelsel, bloedvaten, botten, hart, lever, spijsvertering en stofwisseling.

De hartverscheurende situatie in Oekraïne houd ons bezig.

Mensen in Oekraïne zijn angstig, verdrietig en vluchten hun huizen uit. Het is moeilijk voor mensen waarvan familie en vrienden in Oekraïne wonen, voor de mensen die er vandaan komen en hun land binnengedrongen zien worden. Maar ook als je geen directe banden hebt met Oekraïne draag je wellicht dagelijks een zwaar gevoel mee en houdt deze vreselijke oorlog je veel bezig. Wij willen graag helpen bij deze collectieve angst en starten een actie om zowel emotioneel en financieel hulp te bieden.

Een hart onder de riem

In deze onzekere en angstige tijden steken we iedereen graag een hart onder de riem met een stukje Dolomiet. Een prachtige zachtroze edelsteen, die niet alleen troostend werkt, maar ook heel goed kan helpen bij angst, stress en verdriet. Een perfecte steen in deze onzekere tijden.

Inzamelingsactie

De komende vijf weken stellen we 500 kilo Dolomiet beschikbaar. Iedereen krijgt deze periode 50% korting van bij de aanschaf van een stuk Dolomiet. Van de opbrengst die voor ons overblijft gaat 50% naar Giro 555. Om de actie te starten beginnen we deze actie met een donatie van €555,- aan giro 555. (zie jij de symboliek?)

We hopen zo samen met jullie een mooi bedrag op te halen voor de mensen in Oekraïne. Ook kunnen we op deze manier wellicht wat van de angst die nu bij velen leeft verlichten.

Waarom Dolomiet?

Dolomiet kalmeert bij emotionele uitbarstingen en werkt neutraliserend en kalmerend. Ook is het een fijne steen voor angstige kinderen en geeft het een gevoel van veiligheid en kalmte. Bij woede en het onrechtvaardigheidsgevoel die je door deze oorlog kan voelen, biedt dolomiet een uitkomst. Ook als de oorlog je ‘s nachts wakker houdt, heeft dolomiet een ontspannende en kalmerende werking.

We hopen met deze actie niet alleen de mensen in Oekraïne te kunnen helpen, maar ook jullie een steen aan te bieden die met haar krachten enorm kan helpen in deze moeilijke tijd. Dus koop voor jezelf, een vriend of vriendin een stuk dolomiet, geef elkaar een knuffel en laten we samen de mensen in Oekraïne helpen waar dat kan. Samen maken we het verschil! 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

 

Bestel direct online
Past deze ruwe Dolomiet roze perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de kalmte of hulp bij angst of stress die de Dolomiet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de ruwe Dolomiet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561077431
35 Items

Datasheet

Edelsteen
Dolomiet
Gewicht
0
4
Kleur
Roze
Herkomst
Marokko
Omschrijving
Ruw stuk roze Dolomiet van 350 tot 500 gram
de vindplaats is Marokko. Let op
het stuk dat je ontvangt kan afwijken van de foto.