Bergkristal/Calciet geode nr.01
search
  • Bergkristal/Calciet geode nr.01
  • Bergkristal/Calciet geode nr.01
  • Bergkristal/Calciet geode nr.01
  • Bergkristal/Calciet geode nr.01

Bergkristal/Calciet geode nr.01

€ 40,60
Inclusief belasting

Bergkristal Calciet geode kopen, dit stuk is 10,5 cm lang en 7,5 cm breed.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Bergkristal Calciet Geode kopen

Een prachtige en unieke Bergkristal Calciet Geode, rechtstreeks afkomstig uit de mijnen van Marokko. Dit bijzondere exemplaar heeft afmetingen van 10,5 x 7,5 x 9 cm. Je ontvangt exact de steen zoals afgebeeld op de foto.

De werking van Bergkristal en Calciet

Bergkristal en Calciet vormen samen een krachtige combinatie van helende en zuiverende energieën. Bergkristal, ook wel bekend als helder kwarts, staat bekend om zijn vermogen om energie te versterken en te zuiveren. Het werkt als een natuurlijke energiefilter die negatieve energieën absorbeert en transformeert, waardoor een gevoel van balans en helderheid ontstaat.

Calciet is een steen van emotionele heling en spirituele groei. Het bevordert innerlijke rust en stabiliteit en helpt bij het loslaten van angst en stress. Calciet staat ook bekend om zijn vermogen om mentale helderheid en focus te bevorderen, waardoor je beter in staat bent om je doelen te bereiken en positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

Samen zorgen Bergkristal en Calciet voor een harmonieuze energie die zowel je spirituele als emotionele welzijn ondersteunt. Deze geode is ideaal voor meditatie, spirituele oefeningen en als decoratief stuk in je huis of werkruimte, waar het een positieve en rustgevende sfeer creëert.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken wanneer dat nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die de gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook te stimuleren medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Ben je onder de indruk van de helende en zuiverende energie van deze Bergkristal Calciet Geode? Zou hij perfect passen in jouw interieur of spirituele praktijk? Of heb jij behoefte aan de balans en helderheid die deze prachtige steen te bieden heeft? Bestel de Bergkristal Calciet Geode uit Marokko, dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jouw leven kan verrijken en transformeren.

8718561215840
1 Item