• Nieuw
Calciet blauw sculptuur nr.07
search
  • Calciet blauw sculptuur nr.07
  • Calciet blauw sculptuur nr.07
  • Calciet blauw sculptuur nr.07
  • Calciet blauw sculptuur nr.07

Calciet blauw sculptuur nr.07

€ 150,00
Inclusief belasting

Deze Blauwe Calciet heeft een afmeting van 14 x 5 x 10,5 cm en weegt 1275 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Blauwe Calciet nr.07

Deze Blauwe Calciet heeft een afmeting van 14 x 5 x 10,5 cm en weegt 1275 gram. Het stuk heeft een kalmerende blauw/grijsachtige tint en is een prachtige aanvulling voor elke verzameling. Je ontvangt exact het stuk dat op de foto te zien is.

De werking van Blauwe Calciet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Blauwe Calciet is een edelsteen die bekend staat om zijn vermogen om de spirituele ontwikkeling te bevorderen en de concentratie te verbeteren. De kleur van deze calciet, met zijn blauwe en grijze tinten, heeft een kalmerende en rustgevende invloed. Deze steen ondersteunt je bij liefdevol handelen en helpt bij het omgaan met overgevoeligheid. Het biedt emotionele ondersteuning en helpt je om met meer empathie en begrip te reageren op situaties en mensen om je heen.

Fysieke Eigenschappen

Blauwe Calciet kan ook helpen bij het bevorderen van mentale helderheid en het verminderen van stress. Het wordt vaak gebruikt om een gevoel van innerlijke rust te creëren en om negatieve energie te transformeren.

Geologische Oorsprong

Blauwe Calciet komt voor in diverse sedimentaire afzettingen en staat bekend om zijn zachte, etherische kleur. Deze steen wordt vaak gevonden in regio's waar calciet zich heeft gevormd in diverse mineralenafzettingen, wat bijdraagt aan zijn unieke uitstraling en spirituele eigenschappen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Voeg deze bijzondere Blauwe Calciet nr.07 toe aan je collectie en profiteer van de voordelen die deze steen biedt voor je spirituele groei en concentratie. Bestel direct online en ervaar zelf de kalmerende en ondersteunende eigenschappen van Blauwe Calciet.

8718561216847
1 Item