Serpentijn edelsteen sculptuur nr.34
search
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.34
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.34
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.34
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.34

Serpentijn edelsteen sculptuur nr.34

€ 47,00
Inclusief belasting

Handgeslepen sculptuur van Serpentijn (Jade) uit Afghanistan, 11 cm hoog en 368 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Serpentijn edelsteen sculptuur nr.34 kopen 

Handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen Serpentijn. Dit edelstenen beeld is 368 gram en is 11 x 5 x 4 cm. De vindplaats van deze Serpentijn is Afghanistan. Prachtig Serpentijn mineraal om bijv. ter decoratie in je studeerkamer zetten om daar van zijn energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Serpentijn sculptuur

Serpentijn is een prachtige steen die vaak wordt gebruikt voor sculpturen en beeldhouwwerken. Deze steen, vooral afkomstig uit Afghanistan, heeft een rijke groene kleur en een unieke textuur. Serpentijn wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn helende eigenschappen. Het wordt verondersteld te helpen bij het verlichten van spanning en stress, het bevorderen van innerlijke rust en het balanceren van emoties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Serpentijn sculptuur perfect bij jouw woonkamer of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de innerlijke rust en balans van emoties die de Serpentijn edelsteen te bieden heeft? Bestel deze gepolijste Serpentijn dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561209429
1 Item