Labradoriet sculptuur paars nr-3
search
  • Labradoriet sculptuur paars nr-3
  • Labradoriet sculptuur paars nr-3
  • Labradoriet sculptuur paars nr-3
  • Labradoriet sculptuur paars nr-3
  • Labradoriet sculptuur paars nr-3

Labradoriet sculptuur paars nr.3

€ 92,35
Inclusief belasting

Paarse Labradoriet sculptuur van 436 gram en 8,5 cm hoog. Deze Labradoriet komt uit Madagaskar.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Labradoriet paars sculptuur nr.3 kopen

Zeldzame paarse Labradoriet sculptuur van 436 gram, de afmetingen zijn 8,5 x 4,5 x 6 cm. De vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar, de paarse kleur is vrij uniek. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van Labradoriet paars

Labradoriet is een edelsteen die bekend staat om zijn kleurrijke schittering, vaak aangeduid als "labradorescentie". Deze steen komt van nature voor in veel kleuren, waaronder blauw, groen, geel en paars. Labradoriet met een paarse tint is relatief zeldzaam in vergelijking met de meer gangbare kleuren. Paarse labradoriet wordt vaak gewaardeerd om zijn mystieke uitstraling en spirituele eigenschappen. Het wordt geassocieerd met het derde oog-chakra en wordt verondersteld te helpen bij intuïtie, helderziendheid en spirituele groei. Veel mensen dragen paarse labradoriet als een amulet of mediteren ermee om hun spirituele bewustzijn te vergroten en innerlijke rust te vinden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze mooie paars Labradoriet sculptuur perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de helderziendheid en spirituele groei die deze paarse Labradoriet te bieden heeft? Bestel de paars Labradoriet sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561199102
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Labradoriet
Gewicht
0
436
Kleur
Oranje / paars
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
5 cm hoog. Deze Labradoriet komt uit Madagaskar.
Paarse Labradoriet sculptuur van 436 gram en 8