Zwavel sculpturen Indonesië 1 kg-
search
  • Zwavel sculpturen Indonesië 1 kg-
  • Zwavel sculpturen Indonesië 1 kg-
  • Zwavel sculpturen Indonesië 1 kg-
  • Zwavel sculpturen Indonesië 1 kg-

Zwavel sculpturen Indonesië 1 kg.

€ 170,00
Inclusief belasting

Zwavel sculpturen uit Indonesië, je ontvangt 1 kilo kleine sculptuurtjes. Ze zijn gemiddeld 130 gram en zo'n 7 cm hoog.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Zwavel sculpturen uit Indonesië kopen

Kleine Zwavel sculpturen, de vindplaats van deze Zwavel is Indonesië. Je ontvangt 1 kilo kleine sculptuurtjes van ca. 130 gram per stuk. Ze zijn zo'n 6 tot 8 cm hoog. LET OP, dit product kan afwijken van de foto.

De werking van de Zwavel sculpturen uit Indonesië

Een zwavel sculptuur is een kunstwerk gemaakt van zwavel, een chemisch element dat van nature voorkomt in de aardkorst. Hier is meer informatie over wat een zwavel sculptuur is en enkele mogelijke toepassingen ervan:

Materiaal: Zwavel is een geelachtig element dat bij kamertemperatuur vast is. Het wordt soms gebruikt door kunstenaars en ambachtslieden om sculpturen te maken vanwege zijn unieke kleur en textuur.

Zeldzaamheid: Zwavel is geen veelvoorkomend materiaal voor sculpturen, dus zwavel sculpturen kunnen als zeldzaam worden beschouwd. Dit maakt ze aantrekkelijk voor verzamelaars en liefhebbers van unieke kunstwerken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Zwavel sculptuur helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de rust en sereniteit die de zandsteen edelsteen te bieden heeft? Bestel de zandsteen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

3896
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Zwavel
Gewicht
1
Kleur
Geel
Herkomst
Indonesië
Omschrijving
Zwavel sculpturen uit Indonesië
je ontvangt 1 kilo kleine sculptuurtjes. Ze zijn gemiddeld 130 gram en zo'n 7 cm hoog.
je ontvangt 1 kilo kleine sculptuurtjes. Ze zijn gemiddels 130 gram en zo'n 7 cm hoog.