• Nieuw
Golden Healer sculptuur nr.11
search
  • Golden Healer sculptuur nr.11
  • Golden Healer sculptuur nr.11
  • Golden Healer sculptuur nr.11
  • Golden Healer sculptuur nr.11

Golden Healer sculptuur nr.11

€ 84,00
Inclusief belasting

Golden Healer sculptuur nr.11 uit Madagaskar, deze weegt 760 gram en is 10cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Golden Healer Sculptuur nr.11

Golden Healer Sculptuur nr.11 is een indrukwekkend stuk van 760 gram en 10 cm groot, afkomstig uit Madagaskar. Dit sculptuur is een prachtig voorbeeld van de helende en spirituele kracht van Golden Healer kwarts. Met zijn warme gouden tinten en unieke structuur, biedt dit sculptuur zowel esthetisch genot als energetische voordelen.

De werking van Golden Healer

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Golden Healer kwarts staat bekend om zijn krachtige helende energie die diep doordringt in het spirituele en emotionele veld. Deze steen bevordert een gevoel van innerlijke vrede en balans door het versterken van de energie van liefde en verlichting. Golden Healer helpt bij het reinigen van blokkades en ondersteunt persoonlijke transformatie door oude patronen en overtuigingen los te laten.

Het bevordert ook een diepe verbinding met je hogere zelf en spirituele gidsen, waardoor je intuïtie en wijsheid worden versterkt. Deze steen is bijzonder effectief in meditatie, omdat het helpt om je energieën te harmoniseren en een dieper begrip van je spirituele pad te krijgen.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek niveau wordt Golden Healer gewaardeerd om zijn vermogen om de algehele gezondheid en vitaliteit te bevorderen. Het helpt bij het versterken van het immuunsysteem, bevordert een gezonde bloedcirculatie en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Deze steen kan ook helpen bij het verlichten van fysieke ongemakken en het bevorderen van een gevoel van welzijn en energieke balans.

Geologische Oorsprong

Golden Healer kwarts komt o.a. voor in Arkansa (VS), Brazilië, Marokko en in Madagaskar. Hij is bekend om zijn prachtige gouden tinten die ontstaan door de aanwezigheid van ijzer (Hematiet) en andere mineralen. Dit specifieke sculptuur is zorgvuldig gesneden en gepolijst om de natuurlijke schoonheid van de steen te accentueren, wat resulteert in een opvallend en krachtig decoratief stuk.

Disclaimer

Hoewel Golden Healer kwarts talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Golden Healer Sculptuur nr.11 toe aan je collectie en ervaar de warme en helende energie van deze prachtige steen. Of je nu op zoek bent naar spirituele ondersteuning, emotionele balans of een uniek decoratief stuk, Golden Healer biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de schoonheid en kracht van Golden Healer je leven verrijken!

8718561217219
1 Item