Unakiet edelsteen sculptuur nr.01
search
  • Unakiet edelsteen sculptuur nr.01
  • Unakiet edelsteen sculptuur nr.01
  • Unakiet edelsteen sculptuur nr.01
  • Unakiet edelsteen sculptuur nr.01

Unakiet edelsteen sculptuur nr.01

€ 53,00
Inclusief belasting

Edelsteen sculptuur van Unakiet uit Madagaskar. Deze is 10 cm hoog en 526 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Unakiet sculptuur nr.01 kopen 

Handgepolijste sculptuur van de half-edelsteen Unakiet, hij is 10 x 4 x 8,5 cm en 526 gram. De vindplaats van deze Unakiet is Madagaskar. Plaats dit Unakiet mineraal bijvoorbeeld ter decoratie in je slaapkamer en geniet daar van zijn energie! Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Unakiet sculptuur

Een unakiet sculptuur uit Madagaskar kan verschillende positieve werkingen hebben vanwege de eigenschappen van unakiet. Unakiet staat bekend om zijn vermogen om emotioneel evenwicht te bevorderen. Een sculptuur van unakiet kan helpen bij het verminderen van stress, angst en negatieve emoties, en het bevorderen van innerlijke rust en kalmte. Unakiet wordt vaak geassocieerd met vitaliteit en energie. Een sculptuur van unakiet kan helpen bij het verhogen van de energieniveaus en het stimuleren van fysieke en mentale activiteit, waardoor men zich energieker en vitaler voelt. Unakiet wordt soms gebruikt om spirituele groei en bewustzijn te bevorderen. Een sculptuur van unakiet kan dienen als een focuspunt voor meditatie en contemplatie, en helpen bij het openen van de geest voor hogere spirituele dimensies.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Unakiet sculptuur perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de vitaliteit en spirituele bewustwording die de Unakiet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel deze Unakiet sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561209511
1 Item