Labradoriet bol AA 45-55 mm
search
  • Labradoriet bol AA 45-55 mm
  • Labradoriet bol AA 45-55 mm
  • Labradoriet bol AA 45-55 mm
  • Labradoriet bol AA 45-55 mm

Labradoriet bol AA 45-55 mm

€ 44,90
Inclusief belasting

Geslepen bol van de half-edelsteen Labradoriet, een bolletje van 4,5 - 5 cm. Vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar. De foto is ter indicatie.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Labradoriet bol 45-50 mm kopen

Mooie kwaliteit Labradoriet in een bol geslepen, deze komt uit Madagaskar. Deze half-edelsteen zit qua maat tussen 45 en 50 mm en de glans kan variëren per steen. Let op! Hij kan afwijken van de foto.

De werking van de Labradoriet bol 45-50 mm

Bescherming: Labradoriet staat bekend om zijn sterke beschermende eigenschappen. Het wordt veel gebruikt om negatieve energieën en invloeden af te weren. Dit maakt het een perfecte steen om bij je te hebben als je je wilt beschermen tegen negatieve invloeden of energieën van anderen. Intuïtie en spirituele groei: Labradoriet wordt geassocieerd met het stimuleren van intuïtie en spirituele groei. Het kan je helpen om je intuïtieve gaven te ontwikkelen en te versterken, en het opent de deur naar diepere spirituele inzichten. Harmonie en balans: Labradoriet staat erom bekend evenwicht en harmonie in je leven te bevorderen. Het kan helpen om emotionele onevenwichtigheden te stabiliseren en je meer in balans te brengen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Labradoriet perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de bescherming en spirituele groei die deze geslepen Labradoriet te bieden heeft? Bestel de bol Labradoriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561198433
19 Items

Datasheet

Edelsteen
Labradoriet
Gewicht
0
25
Kleur
Groen
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
5 - 5 cm
Geslepen bol van de half-edelsteen Labradoriet
een bolletje van 4
het gewicht is ca. 190 - 230 gram. Vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar. De foto is ter indicatie.