Versteend houten edelsteen bol nr.01
search
  • Versteend houten edelsteen bol nr.01
  • Versteend houten edelsteen bol nr.01
  • Versteend houten edelsteen bol nr.01
  • Versteend houten edelsteen bol nr.01

Versteend houten edelsteen bol nr.01

€ 92,99
Inclusief belasting

Een mooie bal van Versteend hout uit Madagaskar van 923 gram en 8,5 cm in diameter. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Versteend hout edelsteen bol nr.01 kopen

Een bol van de half-edelsteen Versteend hout, dit fossiele hout wordt gevonden in Madagaskar. Hij is 8,5 cm in doorsnede en 923 gram. Je ontvangt de exacte steen van de foto.

De werking van de Versteend hout bol

Versteend hout, vooral in de vorm van een bol, is een fascinerende edelsteen met krachtige spirituele en helende eigenschappen. Deze bijzondere steen, ontstaan uit eeuwenoud hout dat door mineralen is versteend, brengt de energie van de aarde en de wijsheid van de natuur samen. Spiritueel gezien is een bol van versteend hout een bron van stabiliteit en aarding. Het helpt om een diepere verbinding met de aarde te voelen, waardoor je je gegrond en evenwichtig voelt. Deze steen bevordert geduld en doorzettingsvermogen, en helpt je om rustig en beheerst te blijven, zelfs in stressvolle situaties. Versteend hout draagt de wijsheid van duizenden jaren in zich en kan je helpen om je eigen innerlijke wijsheid en kracht te ontdekken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Versteend hout bol helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de beheersing of innerlijke wijsheid die de Versteend hout edelsteen te bieden heeft? Bestel de Versteend hout edesteenbol nr.01 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561214560
1 Item