Calciet mangano edelsteen bol 9 cm
search
  • Calciet mangano edelsteen bol 9 cm

Calciet mangano edelsteen bol 9 cm

€ 167,00
Inclusief belasting

Een handgepolijste bol van Manganocalciet uit Afghanistan, deze is ca. 90 mm en ca. 1170 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Edelsteenbol Calciet mangano ca. 9 cm kopen 

Een bol van de half-edelsteen Calciet mangano, deze is ca. 9 cm in formaat. De vindplaats van deze Calciet mangano is Afghanistan. Perfect edelstenen kunstwerk om je huiskamer te plaatsen en daar van zijn energie te genieten. De bol verspreid zijn energie gelijkmatig door de hele ruimte. Let op! De dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, iedere steen is uniek. De genoemde afmetingen zijn bij benadering.

De werking van de Calciet mangano bol

Een edelsteenbol van mangano calciet uit Afghanistan heeft een uitgebreide spirituele werking en kan verschillende aspecten van welzijn en spirituele groei ondersteunen: Mangano calciet kan de spirituele groei bevorderen door de ontwikkeling van intuïtie en spiritueel bewustzijn te ondersteunen. Het opent de geest voor hogere spirituele inzichten en stimuleert het verlangen naar spirituele evolutie. Deze steen heeft een kalmerende en ontspannende werking, waardoor het stress verlicht en een gevoel van rust en kalmte bevordert. Het kan helpen bij het loslaten van spanning en het vinden van innerlijke balans.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Calciet mangano bol perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan het spirituele bewustzijn en kalmerende energie die de Calciet mangano edelsteen te bieden heeft? Bestel deze gepolijste Calciet mangano dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561076465
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Calciet
Gewicht
1
170
Kleur
Roze
Herkomst
Afghanistan
Omschrijving
Een handgepolijste bol van Manganocalciet uit Afghanistan
deze is ca. 90 mm en ca. 1170 gram.