Maansteen grijs edelsteen bol nr.01
search
  • Maansteen grijs edelsteen bol nr.01
  • Maansteen grijs edelsteen bol nr.01
  • Maansteen grijs edelsteen bol nr.01
  • Maansteen grijs edelsteen bol nr.01

Maansteen grijs edelsteen bol nr.01

€ 114,40
Inclusief belasting

Een grijze bal van Maansteen uit India van 520 gram en 7 cm in diameter. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Maansteen grijs edelsteen bol nr.01 kopen

Een bol van de half-edelsteen grijze Maansteen, deze wordt gevonden in India. Hij is 7 cm in doorsnede en 520 gram. Je ontvangt de exacte steen van de foto.

De werking van de Maansteen grijs bol

De maansteen, vooral de grijze bol afkomstig uit India, staat bekend om zijn spirituele en helende eigenschappen. Deze prachtige steen wordt al eeuwenlang gewaardeerd vanwege zijn mystieke uitstraling en diepe connectie met de maanenergie. Het dragen of bij zich hebben van een grijze maansteenbol kan een diepe rust en emotionele balans brengen. Spiritueel gezien wordt de grijze maansteen geassocieerd met intuïtie, innerlijke groei en nieuwe beginnen. Het stimuleert de helderziendheid en helpt bij het ontdekken van verborgen waarheden en inzichten. Deze steen wordt vaak gebruikt tijdens meditatie om een dieper bewustzijnsniveau te bereiken en de geest te kalmeren. Het bevordert emotionele stabiliteit en helpt bij het loslaten van negatieve energieën, waardoor er ruimte ontstaat voor positieve veranderingen. De grijze maansteen uit India is ook bekend om zijn vermogen om vrouwelijke energieën te versterken. Het is een uitstekende steen voor vrouwen die hun innerlijke kracht en wijsheid willen aanboren, vooral tijdens menstruatie, zwangerschap en menopauze. De zachte, koesterende energie van de maansteen ondersteunt het harmoniseren van hormonen en het verlichten van stress en angst.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Maansteen grijs bol helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan innerlijke groei of helderziendheid die de Maansteen edelsteen te bieden heeft? Bestel de Maansteen grijs edesteenbol nr.01 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561209139
1 Item