Calciet Honing bol nr.888
search
  • Calciet Honing bol nr.888
  • Calciet Honing bol nr.888
  • Calciet Honing bol nr.888
  • Calciet Honing bol nr.888

Calciet Honing bol nr.888

€ 888,00
Inclusief belasting

Grote geslepen bol van honing Calciet, afkomstig uit Afghanistan.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Calciet Honing bol nr.888 kopen 

Geslepen bol van honing Calciet. De Calciet is afkomstig uit Afghanistan. De bol is 16 cm in doorsnede en weegt ca. 6,6 kg. 

Prachtig voor in je woonkamer. 

De werking van Honing Calciet

Calciet Honing oftewel Honing calciet oftewel Calciet champagne. Er wordt gezegd dat deze Calciet kan helpen om een positieve levenshouding aan te nemen en hij kan zelfvertrouwen, hoop en moed geven. De energie van Honing calciet vertegenwoordigt warmte en zachtheid, maar bezit ook een sterke transformerende kracht. De steen helpt je met name oude pijnstukken rondom het 2e en 3e chakra te helen, zodat je weer op je eigen kracht kunt vertrouwen en stukken rondom macht en slachtofferschap kunt loslaten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze prachtige bol perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de moed en kracht die de calciet edelsteen te bieden heeft? Bestel de bijzondere bol dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1000000087161
1 Item