Versteend houten edelsteen bol 75-80 mm
search
  • Versteend houten edelsteen bol 75-80 mm
  • Versteend houten edelsteen bol 75-80 mm
  • Versteend houten edelsteen bol 75-80 mm
  • Versteend houten edelsteen bol 75-80 mm

Versteend houten edelsteen bol 75-80 mm

€ 65,50
Inclusief belasting

Versteend houten bol uit Madagaskar, deze is tussen 7,5-8 cm doorsnede. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Versteend houten bol 75-80 mm kopen

Gave bal van de half-edelsteen Versteend hout (Fossiel hout), deze is ca. 7,5 tot 8 cm in doorsnede. De vindplaats van dit Versteend hout is Madagaskar. LET OP, dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, iedere steen is uniek. De afmetingen zijn bij benadering.

De werking van de Versteend houten bol 

Een versteend houten bol uit Madagaskar kan ook dienen als een krachtig hulpmiddel voor het versterken van je wortelchakra, wat je helpt om je geaard en stabiel te voelen. Het kan je energieveld zuiveren en harmoniseren, waardoor je meer in balans bent met jezelf en je omgeving.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Versteend houten bol helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de aarding en zuivering die de Versteend hout halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Versteend houten bol dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561214492
3 Items