Amazoniet edelsteen bol 60-65 mm
search
  • Amazoniet edelsteen bol 60-65 mm
  • Amazoniet edelsteen bol 60-65 mm
  • Amazoniet edelsteen bol 60-65 mm
  • Amazoniet edelsteen bol 60-65 mm

Amazoniet edelsteen bol 60-65 mm

€ 78,30
Inclusief belasting

Edelsteen van 60 tot 65 mm in de half-edelsteen Amazoniet. De kleuren zijn steeds anders, de foto is ter indicatie.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De edelsteen bol 60-65 mm Amazoniet kopen

Deze mooie bol van Amazoniet is handgemaakt en ca. 6 tot 6,5 cm in formaat. Hij kan dus iets groter of kleiner zijn. LET OP, hij kan qua kleur afwijken van de foto, elk stuk is uniek. Amazoniet wordt gevonden in Madagaskar.

De werking van edelsteen bol amazoniet 60-65 mm

Een edelsteen bol van amazoniet is een sierlijke bolvormige edelsteen gemaakt van amazoniet, een groenblauwe variëteit van microklien veldspaat. Deze bollen worden vaak gebruikt voor decoratie, meditatie, energetisch werk en spirituele doeleinden. Zelfvertrouwen: Amazoniet wordt soms gebruikt om zelfvertrouwen en assertiviteit te vergroten. Het kan mensen inspireren om met meer vertrouwen voor zichzelf op te komen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze bol Amazoniet helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de assertiviteit en het zelfvertrouwen die deze Amazoniet edelsteen te bieden heeft? Bestel het Amazoniet mineraal dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561084477
3 Items

Datasheet

Edelsteen
Amazoniet
Gewicht
0
45
Kleur
Groen
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
Edelsteen van 60 tot 65 mm in de half-edelsteen Amazoniet. De kleuren zijn steeds anders
de foto is ter indicatie.