Bergkristal wijnstopper ruw
search
  • Bergkristal wijnstopper ruw
  • Bergkristal wijnstopper ruw
  • Bergkristal wijnstopper ruw
  • Bergkristal wijnstopper ruw

Bergkristal wijnstopper ruw

€ 9,95
Inclusief belasting

Bijzondere wijnkurk met een ruwe Bergkristal half-edelsteen erop. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De wijnstopper ruw Bergkristal kopen

Een bergkristal wijnstopper met een ruw brokje erop is werkelijk een betoverende keuze! Bergkristal is een edelsteen die staat voor zuiverheid, helderheid en positieve energie, en het toevoegen van deze steen aan een wijnstopper maakt van elk glas wijn een moment van zuiver genot.

De werking van de wijnstopper ruw Bergkristal

Wanneer je deze wijnstopper gebruikt, kun je niet alleen je wijn vers houden, maar ook genieten van de mogelijke energetische effecten van bergkristal. Deze edelsteen wordt vaak geassocieerd met het zuiveren van energie en het bevorderen van helder denken. Dus terwijl je proost op de vreugde van het leven en de gezelligheid van het moment, kun je ook proosten op de zuiverende en verhelderende energie van bergkristal. Het is alsof je elke slok wijn omhult met een vleugje positiviteit en helderheid. Proost op zuiverheid en helderheid in je leven!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze mooie flessenstopper ruw Bergkristal perfect bij jouw stijl of in jouw winkel? Bestel de Bergkristal wijnstopper dan direct online en geniet van een stukje kunst en een lekker drankje.

8718561200563
29 Items

Datasheet

Edelsteen
Bergkistal
Gewicht
0
05
Kleur
Transparant
Omschrijving
Bijzondere wijnkurk met een ruwe Bergkristal half-edelsteen erop.