Amethist wijnstopper ruw
search
  • Amethist wijnstopper ruw
  • Amethist wijnstopper ruw
  • Amethist wijnstopper ruw
  • Amethist wijnstopper ruw

Amethist wijnstopper ruw

€ 9,95
Inclusief belasting

Bijzondere wijnkurk met een ruwe Amethist half-edelsteen erop. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De wijnstopper ruw Amethist kopen

Een amethist wijnstopper met een ruw brokje erop is werkelijk een prachtig en betekenisvol stuk. Amethist is een edelsteen die vaak wordt geassocieerd met rust, spirituele groei en helderheid van denken. Het toevoegen van een ruw brokje amethist aan een wijnstopper maakt van dit functionele object iets buitengewoons.

De werking van de wijnstopper ruw Amethist

Wanneer je deze wijnstopper gebruikt, kun je niet alleen je wijn vers houden, maar ook genieten van de mogelijke energetische effecten van amethist. Amethist kan je helpen om je geest te openen voor diepere inzichten, stress te verminderen en een gevoel van innerlijke vrede te bevorderen. Dus terwijl je proost op momenten van vreugde en samenzijn, kun je ook proosten op de rustgevende en verhelderende energie van amethist. Het is alsof je elke slok wijn omhult met een vleugje spirituele helderheid en sereniteit. Proost op heldere gedachten en innerlijke rust!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze mooie flessenstopper ruw Amethist perfect bij jouw stijl of in jouw winkel? Bestel de Amethist wijnstopper dan direct online en geniet van een stukje kunst en een lekker drankje.

8718561200549
33 Items

Datasheet

Edelsteen
Amethist
Gewicht
0
05
Kleur
Paars
Omschrijving
Bijzondere wijnkurk met een ruwe Amethist half-edelsteen erop.