Amethist wijnstopper bol
search
  • Amethist wijnstopper bol
  • Amethist wijnstopper bol
  • Amethist wijnstopper bol
  • Amethist wijnstopper bol

Amethist wijnstopper bol

€ 17,50
Inclusief belasting

Bijzondere wijnkurk met een 25 mm edelstenen Amethist bolletje erop. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De wijnstopper bol Amethist kopen

Wat een prachtig idee om een wijnstopper te hebben met een amethist edelsteenbol erop! Is het niet geweldig om deze hebben tijdens speciale gelegenheden of gewoon om je flessen wijn elegant af te sluiten? De combinatie van functionaliteit en de rustgevende energie van amethist klinkt heel bijzonder. Het kan een geweldige aanvulling zijn op je tafelsetting of een mooi cadeau voor iemand die van wijn en edelstenen houdt.

De werking van de wijnstopper bol Amethist 

Amethist is echt een prachtige edelsteen met een bijzondere werking. Het staat bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen, en het kan een diepe emotionele en spirituele impact hebben. Het kan je helpen om innerlijke rust te vinden, stress te verminderen en negatieve energieën af te weren. Wanneer je een amethist bij je draagt, kan het je helpen om helderder te denken, je intuïtie te vergroten en spirituele groei te bevorderen. Het is een steen die vaak wordt gebruikt in meditatie om diepere bewustzijnslagen te verkennen en tot innerlijke wijsheid te komen. Bovendien wordt amethist vaak geassocieerd met het hartchakra, wat betekent dat het kan bijdragen aan een gevoel van liefde, compassie en begrip voor anderen en jezelf.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze mooie flessenstopper bol Amethist perfect bij jouw stijl of in jouw winkel? Bestel de Amethist wijnstopper dan direct online en geniet van een stukje kunst en een lekker drankje.

8718561200532
17 Items

Datasheet

Edelsteen
Amethist
Gewicht
0
05
Kleur
Paars
Omschrijving
Bijzondere wijnstopper met een 25 mm Amethist bolletje erop.