Volle maan setje
search
  • Volle maan setje
  • Volle maan setje
  • Volle maan setje
  • Volle maan setje
  • Volle maan setje

Volle maan setje

€ 9,75
Inclusief belasting

Volle maan setje met Maansteen oranje, Citrien (verhit) en Bergkristal.


Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het volle maan setje kopen

Volle maan setje met Maansteen oranje, Citrien (verhit) en Bergkristal. Het buideltje is 10 x 8 cm. De ruwe brokjes zijn ca. 3 – 5 cm groot. Het setje wordt geleverd in een wit kartonnendoosje van 9 x 9 cm.

De werking van het volle maan setje

Bergkristal staat bekend om zijn zuiverende en genezende eigenschappen. Het kan helpen bij het versterken van je energieveld en kan helpen om negatieve energie te verwijderen.
Citrien is een bijzonder krachtige steen die je kan helpen bij het manifesteren van je doelen en het aantrekken van overvloed en welvaart. Het kan je ook helpen bij het loslaten van beperkende overtuigingen en het verhogen van je zelfvertrouwen. Naast deze eigenschappen kan de Citrien ook ondersteunen bij een gebroken volle maan nacht.
Oranje Maansteen is een unieke steen die verbonden is met de energie van de maan. De steen kan je helpen om je emoties in balans te brengen en je creativiteit te verhogen. Tijdens de volle maan fase kan Maansteen je helpen om je intuïtie te versterken en je spirituele groei te bevorderen.
Deze drie stenen samen vormen een krachtig setje dat je kan helpen om de energie van de volle maan te gebruiken om je doelen te manifesteren en je spirituele groei te bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit volle maan setje perfect bij jou? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei die dit setje te bieden heeft? Bestel het edelsteensetje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.


VLS001
10 Items

Datasheet

Gewicht
0
25
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
Citrien (verhit) en Bergkristal.
Volle maan setje met Maansteen oranje