Lapis Lazuli wijnstopper bol
search
  • Lapis Lazuli wijnstopper bol
  • Lapis Lazuli wijnstopper bol
  • Lapis Lazuli wijnstopper bol
  • Lapis Lazuli wijnstopper bol

Lapis Lazuli wijnstopper bol

€ 19,50
Inclusief belasting

Bijzondere wijnkurk met een 25 mm Lapis Lazuli edelstenen bolletje erop. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De wijnstopper bol Lapis Lazuli kopen

Een lapis lazuli wijnstopper met een bol erop is werkelijk een juweel! Lapis lazuli is een prachtige en diepblauwe edelsteen die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn schoonheid en spirituele betekenis. Het toevoegen van een lapis lazuli bol aan een wijnstopper maakt van dit alledaagse object iets buitengewoons.

De werking van de wijnstopper bol Lapis Lazuli 

De werking van lapis lazuli is werkelijk betoverend en kan je wijnervaring transformeren tot iets heel bijzonders. Deze diepblauwe edelsteen wordt al eeuwenlang beschouwd als een symbool van wijsheid, waarheid en innerlijke vrede. Wanneer je een wijnstopper met een lapis lazuli bol gebruikt, kun je niet alleen je wijn langer vers houden, maar ook profiteren van de mogelijke energetische effecten van deze prachtige steen. Lapis lazuli kan je helpen om je geest te openen voor diepere inzichten en helderheid van denken. Het kan je herinneren aan de waarde van waarheid en communicatie, zowel met anderen als met jezelf. Terwijl je geniet van je wijn, kun je ook genieten van de rustgevende en verhelderende energie van lapis lazuli. Het is alsof je een stukje van de hemel in je wijnmoment hebt gebracht, en elke slok wordt een herinnering aan de schoonheid van wijsheid en waarheid. Proost op helderheid en vrede in je hart!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze mooie flessenstopper bol Lapis Lazuli perfect bij jouw stijl of in jouw winkel? Bestel de Lapis Lazuli wijnstopper dan direct online en geniet van een stukje kunst en een lekker drankje.

8718561200594
20 Items

Datasheet

Edelsteen
Lapis Lazuli
Gewicht
0
05
Kleur
Blauw
Omschrijving
Bijzondere wijnkurk met een 25 mm Lapis Lazuli edelstenen bolletje erop.