Obsidiaan zwart wijnstopper ruw
search
  • Obsidiaan zwart wijnstopper ruw
  • Obsidiaan zwart wijnstopper ruw
  • Obsidiaan zwart wijnstopper ruw
  • Obsidiaan zwart wijnstopper ruw

Obsidiaan zwart wijnstopper ruw

€ 9,95
Inclusief belasting

Bijzondere wijnkurk met een ruwe zwarte Obsidiaan half-edelsteen erop. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De wijnstopper ruw Obsidiaan zwart kopen

Een wijnstopper met een zwart obsidiaan brokje erop is werkelijk een bijzondere en krachtige keuze. Zwarte obsidiaan is een edelsteen die staat voor bescherming, gronding en innerlijke reflectie. Het toevoegen van deze steen aan een wijnstopper maakt van elk glas wijn een moment van diepe betekenis en bescherming.

De werking van de wijnstopper ruw Obsidiaan

Wanneer je deze wijnstopper gebruikt, kun je niet alleen je wijn vers houden, maar ook genieten van de mogelijke energetische effecten van zwarte obsidiaan. Deze edelsteen wordt vaak geassocieerd met het afweren van negatieve energieën en het bevorderen van innerlijke groei. Dus terwijl je proost op momenten van genot en samenzijn, kun je ook proosten op de beschermende en transformerende energie van zwarte obsidiaan. Het is alsof je elke slok wijn omhult met een schild van kracht en zelfreflectie. Proost op bescherming en groei in je leven!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze mooie flessenstopper ruw Obsidiaan perfect bij jouw stijl of in jouw winkel? Bestel de Obsidiaan wijnstopper dan direct online en geniet van een stukje kunst en een lekker drankje.

8718561200600
47 Items

Datasheet

Edelsteen
Obsidiaan
Gewicht
0
05
Kleur
Zwart
Herkomst
Mexico
Omschrijving
Bijzondere wijnkurk met een ruwe Obsidiaan half-edelsteen erop.