Tijgeroog wijnstopper bol
search
  • Tijgeroog wijnstopper bol
  • Tijgeroog wijnstopper bol
  • Tijgeroog wijnstopper bol
  • Tijgeroog wijnstopper bol

Tijgeroog wijnstopper bol

€ 14,50
Inclusief belasting

Bijzondere wijnkurk met een 25 mm Tijgeroog edelstenen bolletje erop.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De wijnstopper bol Tijgeroog kopen

Een tijgeroog wijnstopper is echt een schitterende keuze! Tijgeroog is een prachtige edelsteen met warme, aardse tinten en een opvallend chatoyant effect dat lijkt op het oog van een tijger. Het toevoegen van een tijgeroog edelsteen aan een wijnstopper maakt van dit alledaagse voorwerp iets heel bijzonders.

De werking van de wijnstopper bol Tijgeroog

De werking van tijgeroog is werkelijk inspirerend en kan je wijnmomenten nog specialer maken. Deze prachtige edelsteen wordt vaak geassocieerd met bescherming, kracht en zelfvertrouwen. Wanneer je een wijnstopper met tijgeroog gebruikt, kun je niet alleen je wijn langer vers houden, maar ook genieten van de mogelijke energetische effecten van deze krachtige steen. Tijgeroog kan je helpen om in je eigen kracht te staan en je zelfverzekerd te voelen, zelfs tijdens de meest ontspannen momenten. Het kan je herinneren aan je eigen innerlijke kracht en je beschermen tegen negatieve energieën. Dus terwijl je geniet van je wijn, kun je ook genieten van de krachtige en beschermende energie van tijgeroog. Het is alsof je elke slok wijn omhult met een gevoel van zekerheid en veiligheid. Proost op je eigen kracht en zelfvertrouwen!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze mooie flessenstopper bol Tijgeroog perfect bij jouw stijl of in jouw winkel? Bestel de Tijgeroog wijnstopper dan direct online en geniet van een stukje kunst en een lekker drankje.

8718561200624
10 Items

Datasheet

Edelsteen
Tijgeroog
Gewicht
0
05
Kleur
Bruin
Omschrijving
Bijzondere wijnkurk met een 25 mm Tijgeroog edelstenen bolletje erop.