Hematiet donut fashion sleutelhanger
search
  • Hematiet donut fashion sleutelhanger
  • Hematiet donut fashion sleutelhanger
  • Hematiet donut fashion sleutelhanger
  • Hematiet donut fashion sleutelhanger

Hematiet donut fashion sleutelhanger

€ 7,90
Inclusief belasting

Modieuze fashion sleutelhanger of tashanger met een donut van 35 mm in Hematiet.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Fashion sleutelhanger Hematiet kopen

Een fantasiesleutelhanger met een donut van Hematiet onder een bewerkt metalen kraaltje. De donut is 35 mm in doorsnede en in zijn geheel 7 cm lang.

De werking van Hematiet

Hematiet is de meest effectieve edelsteen om je te doen aarden, maar trekt ook negatieve energieën uit het lijf weg om zo de harmonie en vrede te herstellen in het lichaam. Hematiet kan je tevens helpen om praktisch te denken, fouten te accepteren en brengt het auraveld weer in evenwicht. De steen bezit zowel de mannelijk als vrouwelijke polariteiten, yin yang, positief en negatief.  De halfedelsteen Hematiet geeft moed, wilskracht, zelfvertrouwen en zelfrespect en vermindert zorgen en stress. Hij helpt je om met tegenstellingen om te gaan en evenwicht/balans hierin te vinden en geeft je kracht en moed, maakt je standvastiger en verbetert het geheugen en de concentratie. Hematiet stimuleert de opname van ijzer in het bloed en helpt bij het vormen van rode bloedlichaampjes. De steen geeft je meer zelfvertrouwen en versterkt de wilskracht. Hij vergroot je zelfrespect en overlevingsdrang. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de Fashion sleutelhanger Hematiet perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte om je balans terug te vinden en je zelfrespect te vergroten die de halfedelsteen Hematiet jou te bieden heeft? Bestel de Fashion sleutelhanger Hematiet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718226693488
22 Items

Datasheet

Edelsteen
Hematiet
Gewicht
0
020
Kleur
Metallic
Omschrijving
Modieuze fashion sleutelhanger of tashanger met een donut van 35 mm in Hematiet.